Vår designavdeling har bred erfaring innen grafisk design og bruker markedets nyeste systemer og programvarer. Trenger du hjelp til utforming og design av ditt produkt, hjelper vi deg gjennom hele prosessen fra idéutvikling og design til produkjon og distribusjon.

Digitaltrykk er en reproduksjonsteknikk der digitale dokumenter/bilder gjengis på et vidt spekter av materialer. Vi leverer alt fra visittkort, billetter, etiketter, flyers, plakater, magasiner, brosjyrer, bøker, hefter, årsmeldinger, program, menyer m.m. Kort leveringstid!

Offsettrykkeriet har stor kapasitet og holder meget høy kvalitet. Våre medarbeidere har lang erfaring og betydelig kunnskap.

Vi kan trykke på alle typer papir.

Vi produserer alt innen banner, tekstil og skilt. Vår avdeling benytter ulike former for trykkteknikker tilpasset ditt behov.

Messevegg, Roll-up, Bilder på plexiglass, Beachflagg/Flagg, Store profileringsballonger – Kreative løsninger og nyutvikling. Oppsøk oss og vi finner nye løsninger for å dekke dine behov.

Profiler ditt firma med dekorelementer på bil, kontor, butikk med mer.

I nettbutikken kan vi tilby en rekke ferdige produkter, i tillegg selger vi deler til profileringsmateriell. Vi har gode kontakter direkte til produsenter, noe som medfører at vi kan tilby svært gunstige priser.

Vår Produktkatalog vil stadig oppdateres med nyheter! Her kan du se et bredere spekter av våre produkter og tjenester.

Her kan du laste opp filer til oss.

Du kan bruke filoverføringsløsninger
som Filemail, WeTransfer, Dropbox, Adobe CC (send og spor) eller andre løsning.

Jubileumsåret 2016 – tilsammen 100 års erfaring

Proff Hand AS

(Holmestrand Handelstrykkeri AS)

Ringveien 1, 3084 Holmestrand

Tlf. 33 05 12 71
post@proffhand.no

Åpningstider
M. – F.  8.00 – 16.00
L., S.     Stengt

Digital Grafiske AS

 

Baglergaten 16, 3111 Tønsberg

Tlf. 33 31 33 66
post@digitalgrafiske.no

Åpningstider
M. – F.  8.30 – 16.00
L., S.     Stengt

Telemark Trykk AS

 

Heddalsvegen 11, 3677 Notodden

Tlf. 35 02 52 70
post@telemark-trykk.no

Åpningstider
M. – F.  8.00 – 16.00
L., S.     Stengt

Ansatte

Trine Lie

Tlf.     33 31 33 66
Mob. 412 71 771
trine@digitalgrafiske.no

Lene Hansen

Tlf.    33 31 33 66
Mob. 976 13 506
lene@digitalgrafiske.no

Gunnar Vinberg

Tlf. 451 07 650
gunnar@digitalgrafiske.no

Historien

Om DIGITAL GRAFISKE AS

Digital Grafiske AS har vært etablert i Tønsberg i 15 år, men flyttet i 2015 inn i nye lokaler i Slottsfjellhuset – midt i byen!  Med det siste innen programvare og digitale printere og plottere, leverer vi produkter med meget høy kvalitet  og rask leveringstid.

 

Vårt ønske er at du skal få alle dine grafiske tjenester på en og samme plass! Derfor gikk Digital Grafiske i 2015 inn i et bedriftssamarbeid med Proff Hand AS i Holmestrand, som har hovedvekt på storformat, og Telemark Trykk AS i Notodden med hovedfokus på offsettrykk. Til sammen kan vi designe, trykke, produsere og levere det du ønsker, og være en totalleverandør av trykksaker i alle formater og opplag.

 

Ta kontakt for mer informasjon!

Trykkeriets historie