Vår designavdeling har bred erfaring innen grafisk design og bruker markedets nyeste systemer og programvarer. Trenger du hjelp til utforming og design av ditt produkt, hjelper vi deg gjennom hele prosessen fra idéutvikling og design til produkjon og distribusjon.

Digitaltrykk er en reproduksjonsteknikk der digitale dokumenter/bilder gjengis på et vidt spekter av materialer. Vi leverer alt fra visittkort, billetter, etiketter, flyers, plakater, magasiner, brosjyrer, bøker, hefter, årsmeldinger, program, menyer m.m. Kort leveringstid!

Offsettrykkeriet har stor kapasitet og holder meget høy kvalitet. Våre medarbeidere har lang erfaring og betydelig kunnskap.

Vi kan trykke på alle typer papir.

Vi produserer alt innen banner, tekstil og skilt. Vår avdeling benytter ulike former for trykkteknikker tilpasset ditt behov.

Messevegg, Roll-up, Bilder på plexiglass, Beachflagg/Flagg, Store profileringsballonger – Kreative løsninger og nyutvikling. Oppsøk oss og vi finner nye løsninger for å dekke dine behov.

Profiler ditt firma med dekorelementer på bil, kontor, butikk med mer.

Color Point AS

Kleivbrottet 1, 3084 Holmestrand

Tlf. 451 07 649
post@colorpoint.no
Åpningstider
M. – F.  8.00 – 16.00
L., S.     Stengt

Proff Hand AS &
Digital Grafiske AS
 

Kleivbrottet 1, 3084 Holmestrand

Tlf. 451 07 650
post@proffhand.no & post@digitalgrafiske.no

Åpningstider
M. – F.  8.30 – 16.00
L., S.     Stengt

Telemark Trykk AS

Heddalsvegen 11, 3677 Notodden

Tlf. 35 02 52 70
post@telemark-trykk.no
Åpningstider
M. – F.  8.00 – 16.00
L., S.     Stengt

Ansatte

Svein Stensrud

Tlf. 977 63 949
svein@telemark-trykk.no

Aud Hyllseth

Tlf. 412 14 634
aud@telemark-trykk.no

Jon Gudmundsen

Tlf. 350 25 270
jon@telemark-trykk.no

Toril Irene Grundt

Tlf. 469 21 245
toril@telemark-trykk.no

Jarle Evensen

Tlf. 975 92 557
jarleve@nenett.no

Øyvind Wæhle

Tlf. 917 55 558
oyvind.waehle@nenett.no

Rune Lund Johansen

Historien

Om TELEMARK TRYKK AS

Telemark Trykk AS er et moderne trykkeri med solid bakgrunn. Selskapet ble stiftet i 1991 med sterke eiere som Norsk Hydro og Orkla.
Selskapet har i dag eiere tilknyttet driften.Telemark Trykk består av et digitaltrykkeri og et offsettrykkeri. I tillegg har selskapet en egen grafisk avdeling.
Dine trykksaker er bedriftens ansikt utad og skal gjenspeile kvalitet. En vellykket profilering krever kreativitet, innsikt og kompetanse.

Med sitt datterselskap har Telemark Trykk i dag 12-14 årsverk. Høy faglig kompetanse hos våre ansatte gjør at vi kan bistå våre kunder med hele den grafiske prosessen, fra idé til ferdig trykksak. I selskapets mer enn tjue års drift har vi opparbeidet en solid kundemasse og leverer trykksaker til hele landet. De største kundene ligger i østlandsområdet; Telemark, Buskerud og Vestfold.
Telemark Trykk vil til enhver tid strebe etter å finne de beste løsningene for våre kunder og yte god service og topp kvalitet.

Trykkeriets historie

1991
Telemark Trykk etableres som en allsidig grafisk bedrift med sterke eiere i Norsk Hydro ASA og Orkla ASA

2000
Telemark Trykk kjøper Holmestrand Handelstrykkeri, et veletablert selskap i Nordre Vestfold.

2002
Telemark Trykk kjøper bedriftene Meto Trykk og Jørgensens Trykkeri og utvider dermed sin allerede store kundeportefølje og nedslagsfelt i Vestfold.
Samme år overtar Telemark Trykk Norsk Hydro ASAs grafiske avdeling på Notodden. Overtakelsen blir en betydelig effektivisering gjennom samlokalisering av trykkeri og grafisk avdeling.

2014
Telemark Trykk får ny profil og webside, levert av reklamebyrået BrandingBox AS